Activiteiten Volendam Zondag

Gepubliceerd jul. 21, 21
4 min read

Volendam Experience + Foto In Klederdracht + Digitale Tour

Escape room Of wat dacht je van onze escape room? Een hele bijzondere! Tijdens onze verbouwing ontdekten we namelijk twee geheime kamers, van waaruit de organisatie Bescherming Bevolking (BB) vroeger werkte. Weten jullie binnen 45 minuten te ontsnappen? Bowlen Blijf je liever met beide benen op de grond staan? Dan kunnen jullie ook gaan bowlen.

Onze witte banen hebben namelijk speciale LED verlichting, wat het meteen een feestelijk tintje geeft. Helemaal met muziek erbij. Wie van jullie scoort de eerste strike? Karten Karten valt bij iedereen goed in de smaak. Helemaal met onze elektische karts, want die zijn supersnel en stinken niet naar benzine. Scheur scherp de bochten door over ons spannende circuit met LED verlichting.

Dagje Volendam: Wat Te Doen? - Events

All in the game Heb je een diverse groep? Dan is All in the game een aanrader, want hierbij mogen jullie op de dag zelf uit 25 (hilarische) spellen kiezen - wat is er te doen in volendam. Bedrijfsuitje Noord Holland outdoor Toch liever een luchtje scheppen? Groot gelijk, want onze omgeving zit vol mooie plekken. En die kunnen jullie allemaal ontdekken tijdens een tour op de Solex of een Vespa.

Bedrijfsuitje Noord Holland op maat Wat je wensen ook zijn, bij ons kun je het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. En kun je wel wat hulp gebruiken, dan staan we voor je klaar - dagje volendam marken. Door onze jarenlange ervaring weten we namelijk precies waar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan moet voldoen.

Dagje Uit In Volendam? Kom Varen

Met de mogelijkheden voor eten en drinken erbij als je dat wenst - Met de kinderen naar Volendam - Hotel. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 035 582 8000.

Bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, familiedag, met je sportteam of in welke samenstelling dan ook. We hebben voor iedereen iets leuks! Bedrijfsuitjes in de buitenlucht zijn altijd leuk, van lekker ontspannen tot uitdagend en sportief. En voor de prijs hoef je het niet te laten, vanaf 25 euro heb je al een volledig arrangement.

Personeelsuitje Volendam

Voor een origineel bedrijfsuitje Noord-Holland kies je natuurlijk voor één van de bijzondere forten van de Stelling van Amsterdam of de Hollandse Waterlinie. Deze forten voldoen inmiddels allemaal aan de modernste eisen, maar beschikken nog steeds over hun historische en robuuste sfeer. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor een bedrijfsuitje.

Ze bevinden zich namelijk stuk voor stuk in het lommerrijke groen, omgeven door een verdedigingswal en een fortgracht (De 11 leukste dagtochten met de bus). U bent hier even helemaal weg van de dagelijkse hectiek. Terwijl de grote stad nooit ver weg is. Dat heeft te maken met de oude Kringenwet die voorschreef dat men niet mocht bouwen in de directe omgeving van het fort.

Dagje Volendam Op Zondag

En dat karakter is zo bijzonder dat de Unesco de forten op de lijst van werelderfgoed heeft gezet. IJmuiden, Noord-Holland Capaciteit: 12 - 500 Geopend: Hele jaar Sfeer: Zakelijk, outdoor Alkmaar, Noord-Holland Capaciteit: 40 - 100 Geopend: Hele jaar Sfeer: Groen, stoer Bussum, Noord-Holland Capaciteit: 50 - 120 Geopend: Hele jaar Sfeer: Gezellig, rust, Grote en kleine forten, We hebben voor een bedrijfsuitje Noord-Holland grote en kleine forten, zodat we altijd wel een fort hebben dat past bij de omvang van uw bedrijfsuitje (Dagje Volendam Tour - Bedrijfsuitje Volendam).

Denkt u eerder aan een klantendag met 500 gasten? Dan moet u op Forteiland IJmuiden zijn (activiteiten volendam 2015). Zo is er voor elk bedrijfsuitje wel een geschikt fort in Noord-Holland. Catering op het bedrijfsuitje, Een bedrijfsuitje valt of staat natuurlijk met een goede catering. Daarom besteden we aan dat onderdeel veel aandacht.

Uitjes In Volendam En OmgevingAls u door Noord-Holland rijdt valt u van de ene in de andere verbazing. Eerst rijdt u door de groene weilanden en voor u het weet bevindt u zich midden in de stad. In de gezellige Noord-Hollandse steden zoals Amsterdam, Haarlem, Zaandam en Alkmaar zijn er vele mogelijkheden om voor uw groep een passend uitje te organiseren.

- Indoor en outdoor uitjes - Keuze uit 200+ uitjes - Begeleid door professionals - Een van A tot Z geregelde dag weg Voor u hebben wij ons gehele aanbod in Noord-Holland op één pagina verzameld. Bekijk alle mogelijkheden en laat ons uw wensen weten voor een perfecte dag weg.

Leuke Uitjes In Volendam

Ook heeft Monsterevents in onder andere Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht vele uitjes om uw dag in te vullen. Wilt u het typische Noord-Holland ervaren? Zie hieronder onze Noord-Hollandse toppers: Tijdens deze unieke en spannende competitie komt u al varend langs de mooiste plekken van Amsterdam, de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en de wallen (Het oude Centrum).

Noord-Holland biedt deze diversiteit waarbij wij als Evenementenbureau ons naar harte lust kunnen uitleven in organisatie van uw activiteit, feest of event - dagje volendam 2 personen. Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens diverse mogelijkheden op het gebied van uitjes in andere steden. Neem een kijkje en ga rechtstreeks naar; Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Volendam, Haarlem of Texel.

Een Dagje Volendam

Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Noord-Holland, een origineel themafeest Noord-Holland, groepsactiviteit Noord-Holland, bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke evenementen. Voor informatie kijkt u op (Activiteiten Volendam - voor het leukste dagje Volendam).

Meer van Online

Navigation

Home

Latest Posts

Stempel Bloem

Published Jul 28, 21
6 min read

Dagdeals

Published Jul 26, 21
6 min read