Een Naambordje Bij De Deur? Keuze Volop!

Gepubliceerd mei 13, 22
6 min read

Naambordjes. Grote Keuze Naambordjes Voor Bij De Voordeur

Daarnaast kunnen wij op ieder formaat bordjes graveren voor allerhande doeleinden. Denk hierbij aan de bordjes die u op straat tegenkomt op afvalcontainers of stroomkasten. Maar ook aan een informatiebord bij een monument of een gedenkplaat bij een boom of bankje. Wij graveren, regelen en bestellen het bord dat u zoekt. Naambord hout.

Is uw naambordje ook aan vervanging toe? Voor iedereen die een nieuw en uniek naambord wil bij de voordeur of een leuke naamplaat met huisnummer zoekt, compleet gepersonaliseerd met afbeeldingen, foto of andere lettertypes, van rvs tot helder plexiglas. Wij hebben zeer veel soorten naamplaten dus voor iedereen is er wel wat te vinden, mocht dit voor u niet het geval zijn dan kunt u altijd een mailtje naar ons sturen met uw wensen en dan kunnen we samen kijken of we iets leuks kunnen maken wat bij u past.

Naambordje Laten Maken. Grote Keuze

NaamplaatjeKoperen Naamplaat Of Messing Naambord Laten Graveren

Nieuw in ons assortiment zijn de full color naambordjes, Door uitbereiding van onze machines hebben wij tegenwoordig de mogelijkheid om full color naamborden te maken. Hierdoor kunnen wij naambordjes maken met kleuren afbeeldingen maar kunnen wij ook foto's op het naambordje plaatsen. Levertijden en Werkwijze, Wij kunnen snel leveren omdat wij alle materialen ruim op voorraad hebben - bedrijfsnaamborden.

Zo kunt u zien hoe het naambordje er uit komt te zien en kunt u alles controleren en eventueel aanpassen of fouten doorgeven - bedrijfsnaambord rvs. Op het moment dat wij van u goedkeuring hebben op het voorbeeld zal het bordje in productie gaan en zal het over het algemeen 2 dagen later al bij u op de deurmat liggen.

Naambordje Voordeur Kopen? Goedkoop

Op het moment dat wij het pakketje afleveren bij Post NL krijgt u een track en trace code zodat u de bestelling kunt volgen. De meeste naambordjes zullen verstuurd worden als een brievenbuspakketje, en past dus door de brievenbus. Hiervoor hoeft u dus niet thuis te blijven. Helaas is de tracking van de brievenbuspakketjes niet altijd helemaal correct, maar in de meeste gevallen klopt het wel.

Uitzondering op deze prijzen zijn de bedrijfsnaambordjes hier maken wij prijzen voor op aanvraag omdat dit niet altijd te vergelijken is met een standaard naambordje. Maar ook hiervoor hanteren wij zeer scherpe prijzen (bedrijfsnaambord met logo). Dus wilt u graag een bedrijfsnaambordje laten maken stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met uw logo of bedrijfsnaam en dan kunnen wij kijken of we er wat mee kunnen en wat de prijs daarvoor zal zijn.

Naambordje Met Eigen Foto En Naam

Ook zijn er mogelijkheden om 2 plexiglasplaatjes voor elkaar te plaatsen waardoor de naambordjes meer diepte krijgen. Zoals hier is gedaan. De Rvs afstandhouders zijn volledig RVS en zullen dus niet roesten, Ze hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent.

De kleuren van de opdruk zijn hier terug te vinden. Levensduur, Wij geven op al onze naambordjes 2 jaar garantie. De levensduur van de print is afhankelijk van meerdere factoren, Waaronder neerslag en voornamelijk zonlicht. Afhankelijk van waar uw naambordje hangt gaat deze langer mee. De naamborden hebben geen onderhoud nodig.

Kunststof Naamplaatjes

In ieder geval niet boenen, dit veroorzaakt krasjes.

• Op het wit aluminium krijgt u ook nog zonder extra kosten een beschermende UV coating voor een langere levensduur. Omdat deze coating bij een gespecialisseerd coatingbedrijf wordt aangebracht, is er wel een langere levertijd. • De aluprint borden worden niet voorzien van een extra beschermende laag. Bevestiging • Dit bord wordt met een blinde bevestiging geleverd, bij deze bevestigingsmethode hoeven er geen gaten in het bord geboord te worden.

Naambordje Voordeur Bestellen In Simpele 3 Stappen

Technische info • De opdruk op het aluminium wordt aangebracht met sublimatietechniek. Sublimatie is een innovatieve print techniek waarbij onder hoge temperaturen en druk kleurstoffen kunnen worden overgebracht op ander materiaal, en wel zo dat het resultaat slijtvast en van hoge kwaliteit is (Huisnummerbordje). • De opdruk op de aluprint borden wordt rechtstreeks op het materiaal geprint waardoor de meest heldere kleuren mogelijk zijn.

€13,95 €11,95 incl (Naambord hout). btw Iets anders dan een standaard huisnummer bord of plaatje? Maak een eigen huisnummer tegeltje! Ook erg origineel in combinatie met een naambordje! Klik op ‘bestel tegeltje’ om alle mogelijkheden te bekijken voor het maken van dit HD tegeltje.

Bedrijfsnaambord Rvs

  • Schuifborden
  • Naambordjes voordeur
  • Naambord voor bedrijf
  • Huisnummerbord met naam
  • Naamborden voor buiten
  • Goedkope naamborden
  • Huisnummerbord

Met de ontwerptool heb je alle tools tot je beschikking die je nodig hebt om je fantasie/creativiteit om te zetten in realiteit! De ontwerptool is zo ontwikkeld dat deze met grootste eenvoud te bedienen is. Daarnaast zijn alle functieknoppen met een korte uitleg hiervan beschreven, in de studio help button. Naambord voordeur.

Ben je tevreden met je design? Reken dan af en wij gaan voor je aan het werk. Kom je er niet uit? Bel of mail ons even en we kijken of we je kunnen helpen met je ontwerp. Heb je zelf een afbeelding die je op het bordje zou willen verwerken? Dit is soms mogelijk.

Naambordjes Voordeur Laten Maken

Wij hebben in onze collectie drie soorten huisnummerbordjes. Een naambord met een een rechthoekige vorm, liggend of staand. Of een naambord in de vorm van een huis. Dit design kan zowel “liggend” als “staand” worden uitgevoerd. De houten huisnummer bord bij de voordeur passen bij vele stijlen, of je nu houdt van industrieel, landelijk, romantisch of Scandinavisch, of in een Urban jungle woont.

Naamborden - Onze ServiceNaambordje Voordeur Rvs

Wij hebben verschillende formaten van het huisnummerbord – rechthoek liggend, De houten huisnummer bord bij de voordeur zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen:– Middel: 17 x 12 cm– Groot: 24 x 17 cm, De eiken houten huisnummer bord bij de voordeur zijn eenvoudig zelf te monteren. Een deel van het werk hebben wij al voor je gedaan; de ophanghaakjes zijn al bevestigd op de achterkant van het nummerbordje.

Naambordje Kopen? Alle Naambordjes Online

NaambordenCentrale

Address: Rokin 54, 1012 KV Amsterdam, Nederland
Phone: +31854012643
Email: info@naambordencentrale.nl
Naambord leisteen

Simpel toch? Alle materialen die je nodig hebt om het bordje te monteren worden meegeleverd. Je hebt verder alleen een boor, schroevendraaier en schaar nodig en een paar stukjes tape. Eikenhout is een natuurlijk en duurzaam materiaal met een tijdloze uitstraling. Het leeft, heeft karakter en mooie natuurlijke uitstraling. Naambordjes. Heb je een metselwerk voorgevel? Gepotdekseld? Of misschien wel geschilderd stucwerk? Geen probleem.

Daarnaast is montage op hout- en steenachtige ondergronden eenvoudig te realiseren met bijgeleverde schroeven en pluggen. De houten huisnummer bordjes zijn bewerkt een hardhoutolie. Deze olie heeft een waterafstotende werking en beschermt tegen slijtage, vuil en vochtigheid. Om jouw bordje zo mooi mogelijk te houden kun je deze het beste ieder jaar even opnieuw behandelen..

Naambordjes In Vele Stijlen & Materialen

Bestel een huisnummerbord voor naast de voordeur - naambordje voordeur rvs. Ruime keuze, en verschillende materialen, kleuren en vormen. Ons goedkoopste huisnummerbord kost slechts 5,10 Euro en wordt ! Een huisnummer naast de voordeur of op de brievenbus mag natuurlijk niet ontbreken. Wij bieden u daarom een ruime keuze huisnummerborden die online te bestellen zijn.Belangrijk is de afmeting van de huisnummerborden. Wij bieden huisnummers in diverse maten aan; vanaf 3 bij 3 CM tot aan 25 bij 25 CM.Ook losse nummers zijn mogelijk, erg leuk! Bekijk maar eens de: Deze losse nummers zijn ook verkrijgbaar in messing, beton en RVS (Naambordje rvs). Vierkant, rond en meer! Natuurlijk zijn niet alle huisnummerbordjes vierkant.

Meer van Voordelen

Navigation

Home

Latest Posts

Internet En De Koopjes - koopjes

Published Mar 03, 23
27 min read

Miniatuur Tractoren - Miniatuur Trekker

Published Jan 26, 23
6 min read

Trekker Miniaturen - Landbouw Miniaturen

Published Jan 04, 23
6 min read